Uusi Valkea tulisija - teräksenhopea (OVH 229 €), 1 kpl sisältäen paistotason ja tukijalat, Lahti | Huutokaupat.com (2024)

VALKEA -täysin savuton ja liikuteltava tulisija

Savuton tulisija, onko se mahdollista? Valkea tulisija on suunniteltu niin, että se palaa mahdollisimman puhtaasti, joka taas tarkoittaa vähän, jos lainkaan savua! Valkea tulisija on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se muuten kestää polttaa laadukasta kotimaista puuta! Tulisijatoimii vaikka grillinä mökillä (mukaan tulee paistotaso), tunnelmaa tuomaan kotiterassilla tai vaikka telttaretkellä (ei tietenkään teltan sisällä...).

Nyt voit jättää ne painavat ja raskaat betonista valmistetut tai itse kivistä kootut nuotiopaikat ja muut savuttavat grillit ja siirtyä nauttimaan savuttomasta, liikuteltavasta ja tyylikkäästä tulisijasta - joka myös sopii grillaukseen!

Tyylikäs ja innovatiivinen Valkea tulisijamme tuo lämpöä ja valoa pimeisiin iltoihin, mutta toki se toimii myös aamuisin ja päivisin! Tulisija, jota voit käyttää missä vaan (toki ei sisätiloilla ja järki mukana) ja milloin vaan. Tulisijan käyttö on todella helppoa, laitat vain tulisijan palamattomalle alustalle ja huolehdit, ettei lähellä ole syttyviä materiaaleja. Sytyttäminen on helppoa, sillä pohjasta tulisija nappaa ilmaa 360 asteen laajuudella ja syöttää sitä tulelle ylöspäin. Palamisprosessin käynnistymisessä kestää noin 12 minuuttia, että liekki palaa täysin savuttomasti.

Helppo kantaa ja viedä mukana - vaikka retkelle!

Sopii erinomaisesti vaikka telttailuun, retkelle, mökille tai vaikka ihan takapihalle. Painoa Valkea tulisijalla on noin 5 kiloa, eli se kulkee hyvin siis mukana, ainakin suht pieniä matkoja. Toki, se riippuu paljon myös itse kantajasta. On tätä nähty kannettavan useampi kilometri. Mukana tulevan säilytyspuss*n kanssa mahtuu hyvin minkä tahansa auton kyytiin, eikä käytönkään jälkeen pieni noki pinnassa haittaa, sillä tulisija pysyy kantopuss*n suojissa. Toki on varmasti hyvä jollain tavalla suojata autoa, ettei ihan valkoisille nahkapenkeille tätä asettele kuitenkaan...

Mihin ne tuhkat laitetaan?

Lämmittelyn jälkeen tulisija on myös helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Tehokkaan palamisprosessin avulla tuhka on todella pientä ja se on helppo tyhjentää tulisijassa olevalla tuhka-astialla - vaikkakukkapenkkiin! Tuhka toki sopii hyvin myös vaikka juureksille, sipuleille ja salaateille, jos niitä kotona sattuu nyt kasvamaan.

Täysin savuton!

Tulisija ammentaa pohjasta kuumaa ilmaa ja se kiertää tulisijan pohjasta ylös, jolloin tuli saa runsaasti happea ja näin palamisprosessi on todella puhdas! Puhdas palaminen taas tarkoittaa sitä, että tulisija ei savuta juuri lainkaan! Tulisijassa voi polttaa mitä tahansa puita vaan haluaa, tietysti kuiva koivuhalko palaa melko siististi, kuusessa ja männyssä oleva pihka voi pitää hieman ääntä. Grillihiiltä on myös kokeiltu ja sekin toimii. Mitään paperia tai muutakaan sellaista pientä "sälää" tulisijaan ei kannata laittaa, sillä se voi tukkia ilmanottoja ja aiheuttaa savuttamista, kokeiltu on! Eli tätä ei siis ole tarkoitettu roskien tai risujen polttoon.

Tuotteella vuoden takuu!

Tulisijan varastointi kannattaa muuten suorittaa ihan sisätiloihin, ei suositella jätettäväksi ulos vesisateeseen tai pakkaseen, lumesta nyt puhumattakaan. Vaikka vuoden takuu tuotteelle onkin, kannattaa siitä silti pitää hyvää huolta!

Mitä paketin mukana tulee?

Pakettiin sisältyy:

  • Tulisija (1 kpl

  • Musta säilytyspuss* (1 kpl)

  • Paistotaso (1 kpl)

  • Tulisijalle ja paistotasolle tarkoitetut tukijalat (1 kpl)

Paistotason avulla voit paistella makkarat ja pihvit, toki myös kaikki kasvikset ynnä muut varmasti saa hyvän värin pintaa, aidolla tulella! Ainakin sen olemme maistaneet, että aidolla tulella paistettu makkara jotenkin aina maistuu vähän paremmalle, kun kaasugrillissä tehty.

Tukijalan avulla saat nostettua tulisijan korkeutta, joka parantaa sen ilmanottoa ja tehostaa samalla liekkiä. Suosittelemmekin käyttämään tukijalkaa, jos käytät tulisijaa tulelle aralla alustalla kuten terassilla pitkiä aikoja, jotta terassisi ei pääse kulumaan! Sama tukijalka soveltuu käytettäväksi myös paistotason alustana.

Mitta ja painotiedot

  • Tuotteen koko (S x L x K) 380 x 380 x 320 mm

  • Pakkauksen koko (S x L x K) 440 x 440 x 400 mm

  • Tuotteen paino 5,3 kg ilman jalkoja ja paistotasoa

  • Tulisijan paino jaloilla ja paistotasolla 9,3 kg

  • Pakkauksen paino 10,8 kg lisävarusteiden kanssa

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Finance Minds K&M Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja:

Ilmoituksia tällä hetkellä 2 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Uusi Valkea tulisija - teräksenhopea (OVH 229 €), 1 kpl sisältäen paistotason ja tukijalat, Lahti | Huutokaupat.com (2024)
Top Articles
Download Alight Motion — Video and Animation Editor on PC with MEmu
Alight Motion For PC - Windows 11/10/8/7 & Mac Download - AppzforPC.com
Was ist ein Crawler? | Finde es jetzt raus! | OMT-Lexikon
Ups Dropoff Location Near Me
Faridpur Govt. Girls' High School, Faridpur Test Examination—2023; English : Paper II
What to Do For Dog Upset Stomach
Archived Obituaries
Immobiliare di Felice| Appartamento | Appartamento in vendita Porto San
Boomerang Media Group: Quality Media Solutions
Black Gelato Strain Allbud
سریال رویای شیرین جوانی قسمت 338
Needle Nose Peterbilt For Sale Craigslist
New Day Usa Blonde Spokeswoman 2022
Bernie Platt, former Cherry Hill mayor and funeral home magnate, has died at 90
Milk And Mocha GIFs | GIFDB.com
Zendaya Boob Job
Ssefth1203
R/Altfeet
Blue Beetle Showtimes Near Regal Swamp Fox
今月のSpotify Japanese Hip Hopベスト作品 -2024/08-|K.EG
Keniakoop
Craigslist Pets Athens Ohio
Gma Deals And Steals Today 2022
Guidewheel lands $9M Series A-1 for SaaS that boosts manufacturing and trims carbon emissions | TechCrunch
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction
Nearest Walgreens Or Cvs Near Me
Buying Cars from Craigslist: Tips for a Safe and Smart Purchase
Avatar: The Way Of Water Showtimes Near Maya Pittsburg Cinemas
BJ 이름 찾는다 꼭 도와줘라 | 짤방 | 일베저장소
A Christmas Horse - Alison Senxation
§ 855 BGB - Besitzdiener - Gesetze
Marilyn Seipt Obituary
Tinyzonehd
TMO GRC Fortworth TX | T-Mobile Community
Fuse Box Diagram Honda Accord (2013-2017)
Proto Ultima Exoplating
Trust/Family Bank Contingency Plan
P3P Orthrus With Dodge Slash
2012 Street Glide Blue Book Value
Appraisalport Com Dashboard /# Orders
4083519708
Telugu Moviez Wap Org
Indiana Jones 5 Showtimes Near Cinemark Stroud Mall And Xd
2023 Fantasy Football Draft Guide: Rankings, cheat sheets and analysis
Bob And Jeff's Monticello Fl
2132815089
Doublelist Paducah Ky
Walmart Careers Stocker
The Quiet Girl Showtimes Near Landmark Plaza Frontenac
Ark Silica Pearls Gfi
Epower Raley's
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6013

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.